Åbningstider 


Mandag - Torsdag

kl. 8.30 - 12.00

&

kl. 12.30 - 14.00.

Fredage

kl. 8.30 - 12.00

Vil du kontaktes?
Kontakt mig angående programmer

 

ODBC Finans

ODBC-Finans

 

KOMiT har udviklet en såkaldt ODBC driver, som giver mulighed for, at man kan opbygge et fleksibelt økonomiafrapporteringssystem i Excel, som løbende bliver opdateret direkte fra KOMiT's finansposter. Der er p.t. udviklet en adgang, som giver mulighed for at trække oplysninger fra Finans og Kontoplan.

 

Det vil altså sige, at når man har udarbejdet sin afrapporteringsskabelon, så har man skabt grundlaget for en løbende afrapportering og dermed muligheden for at levere ledelsesinformation til beslutningstagerne på skolen.

 

ODBC er en teknologi, du kan bruge til at flytte data fra én type database (en datakilde) til en anden. Før du kan gøre dette, skal du have den rigtige driver. Med en ODBC driver fra KOMiT kan du altså f.eks. importere data fra Brugsens database til et Microsoft Excel-regneark.

 

Den udviklede ODBC adgang giver også mulighed for, at produkter fra andre leverandører kan trække data fra KOMiT's finansposter og kontoplan. Det kunne fx være et afrapporteringsværktøj leveret af skolens revisor.

 

KOMiT yder support til opsætning af ODBC adgangen (installation), men ikke til den løbende anvendelse.

 

ODBC Finans er et tilkøb